September 26, 2023

wall papers

Your Dream House

Firma design interior – Proiecte casa, apartament clasic modern Bucuresti, Nobili Interior Design

Firma design interior – Proiecte casa, apartament clasic modern Bucuresti, Nobili Interior Design

Design interior case

Un proiect de design interior modern poate părea simplu la prima vedere, dar nu este așa. Într-o casă modernă, trebuie să dispunem de toate obiectele practice, funcționale care ne ușurează și ne îmbunătățesc viața, fără ca interiorul să pară ticsit și îngrămădit. Încorporarea tuturor pieselor de mobilier și a obiectelor indispensabile vieții de zi cu zi trebuie să se încadreze într-o geometrie perfectă, în care fiecare lucru își are locul său, în scopul creării unei perspective de ansamblu spațioase, aerisite, în care excesele și elementele supraîncărcate trebuie evitate cu orice preț.

Designul interior în stil modern se axează totodată pe o amenajare practică a spațiului, cu o volumetrie impecabilă, acesta fiind unul dintre motivele principale pentru care măsurătorile experților și realizarea schițelor 3D inițiale sunt atât de importante în reușita unui astfel de demers. Nimic nu este lăsat la voia întâmplării, pentru a putea oferi clienților noștri o viziune de ordin practic și estetic care să cadreze cât mai bine cu propriile lor gusturi și idei, deoarece noi știm că nicio casă nu este doar o casă sau doar un proiect pe hârtie, ci trebuie să fie un cămin primitor, în care să te simți confortabil și în largul tău.

Cromatica în diverse tonuri de albastru, pe fundal predominant alb sau bej, contribuie la crearea unei atmosfere relaxante, liniștitoare, în întreaga casă. În living, piesa centrală este sofaua spațioasă, cu perne decorative în tușe de culoare vesele, galben și albastru-deschis, în armonie perfectă cu draperiile și comoda. Numeroasele ferestre înalte conferă luminozitate și senzația de interior aerisit, spațios, neaglomerat. Corpurile de iluminat suspendate, din living sau bucătărie, sunt și ele atent amplasate pentru o bună iluminare a spațiului, evitându-se totodată cu grijă impresia unui interior supraaglomerat.

Dormitorul se înscrie în aceeași cromatică neutră, în alb și tonuri liniștitoare de albastru, cu o pardoseală din lemn de cea mai bună calitate, într-o nuanță deschisă. Bucătăria demonstrează o foarte bună distribuție a spațiului și echilibrul proporțiilor. Se știe că bucătăriile insulare, cum este cazul celei de față, cu o masă situată în mijloc, trebuie proiectate minuțios pentru a nu supraaglomera spațiul. Iată de ce, încă o dată, îndrumările specialiștilor reprezintă cheia succesului. În amenajarea băii, îmbinarea liniilor verticale și orizontale, și a formelor, în nuanțe calde de bej, creează un efect original, inedit.

Proiect design interior case pret

Domeniul dedicat designului de interior de lux este cu totul si cu totul aparte si necesita atat o pricepere desavarsita cat si o experienta acumulata in urma realizarii mai multor proiecte similare. Intrarea noastra pe acest segment s-a produs in urma unui numar ridicat de cereri ajunse pe adresa firmei noastre, un numar destul de ridicat de clienti necesitand planuri de design interior finisate in cele mai mici detalii. Va garantam un serviciu profesional de design interior si in acelasi timp complet, totul culminand cu proiectarea in cele mai mici detalii a interiorului casei, apartamentului sau biroului dumneavoastra.

Incercam sa ne axam pe cateva principii de baza insa, in acelasi timp, vom tine cont de fiecare indiciu pe care ni-l furnizati, in atare conditii avand garantia ca rezultatul finit se va incadra in planul asupra caruia vom conveni si va satisface cele mai avangardiste cerinte pe care le aveti. Dispunem de specialisti in toate segmentele de activitate destinate designului interior de lux, astfel ca va putem ajuta prin crearea unor tapiserii 100% originale, picturi murale de mare anvergura, proiectare si executare a unor corpuri de iluminat personalizate, proiectare si executare a elementelor decorative, alegerea nuantelor de culori pentru fiecare piesa de decor si chiar mobilier la comanda, acest din urma capitol fiind una dintre specializarile noastre de baza.

Oferim servicii de amenajare si decorare a spatiilor intr-o maniera luxoasa indiferent de locatie sau de proiectul pe care doriti sa il implementati. Suntem capabili sa aplicam acelasi stil unic in orice circumstanta, fie ca spatiul care necesita un design interior de lux este o casa moderna cu etaj, un apartament, o vila clasica cu mansarda, o cladire de birouri sau un local pentru care decorul interiorul conteaza enorm de mult in fata potentialilor sai clienti.

Source Article